Що таке рамен?
Суп Рамен — це традиційна японська страва, надзвичайно популярна в Японії та за її межами. Рамен потрапив в Японію з Китаю наприкінці 19 століття. Довгий час він був маловідомим і вважався китайською їжею аж до кінця другої світової війни. А вже в перші повоєнні десятиліття в Японії з’явилося багато знаменитих ресторанів рамена.
Секрет популярності цієї страви полягає в гармонійному поєднанні багатьох компонентів. У супі Рамен від ЯпонаХати прекрасно доповнюють одне одного ароматні водорості норі, смачні курячі стегенця, корисне перепелине яйце, ніжна яєчна локшина, зелена цибуля та набір запашних спецій.
Як смакують Раменом у Японії
Страву подають в традиційних японських супових чашках. Смакують нею, тримаючи чашу в руці на рівні грудей. Спочатку слід з’їсти локшину за допомогою паличок. Після того, як ви вже поласували локшиною, м’ясом та іншими твердими компонентами супу, можна насолоджуватися ароматними бульйоном «Рамен» та рибним бульйоном, на основі яких приготована страва. Японці вважають, що якщо людина із задоволенням випиває весь бульйон, то цим вона виявляє знак своєї особливої поваги до повара.
Той, хто хоч раз у своєму житті їв суп Рамен, захоче знову і знову відчути його неймовірний смак. Цей суп сподобається навіть тим, хто не вважає себе надто великим поціновувачем японської кухні. Адже у ресторані «ЯпонаХата» суп «Рамен» готують за особливою рецептурою, використовуючи тільки найкращі і найякісніші інгредієнти.
Завдяки швидкій доставці їжі від «ЯпонаХата» посмакувати цією апетитною і поживною стравою можна не лише в традиційному японському інтер’єрі мережі суші-барів, а й вдома разом з родиною. Замовити доставку супу «Рамен» від «ЯпонаХата» можна в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові та Івано-Франківську.